Luister naar dit artikel
Saskia

Saskia

Ik ben Saskia Stinenbosch, 50 jaar en woon sinds 3 jaar bij mijn vriend in Raalte, daarvoor heb ik altijd in Oldenzaal gewoond.

Door posttraumatische spierdystrofie is mijn gehele onderbeen geamputeerd, en inmiddels is mijn andere knie versleten en lukt lopen niet meer en maak ik volledig gebruik van mijn rolstoel.

Ik heb de nodige ervaring bij en met de WMO, vele jaren in Oldenzaal, nu dus in Raalte.

Door mijn sporten heb ik veel contacten met andere rolstoelsporters, zodoende hoor/zie ik veel signalen, hoe bijvoorbeeld iets niét moet, of hoe het óók kan.

Mijn ervaringen met de Wmo wil ik meenemen als lid van de adviesraad.

Ik wil graag bijdragen aan een samenleving waarin iedereen volwaardig deel kan nemen aan de maatschappij. Niemand wil "buitengesloten" worden, maar soms kom je als rolstoeler 'obstakels' tegen en soms zijn deze wel goed op te lossen, soms moet je een andere "weg/route" nemen.

Mensen twee kanten op laten kijken, is mijn missie.

Ik geloof in ieders kwaliteit en kunnen/talent en vindt het belangrijk balans te vinden tussen de inwoner en de middelen van de gemeente.

Meedenken

Wil jij (eenmalig of af en toe) meedenken met de adviesraad? Laat ons weten waarover je mee wilt denken via info@adviesraadraalte.nl. Ook als je een signaal wilt melden kan dat via dit mailadres.