Luister naar dit artikel
Mike

Mike

Ik ben Mike, 33 jaar oud, woon en onderneem in Raalte.

Op 28-jarige leeftijd ben ik volledig rolstoel afhankelijk geworden en arbeidsongeschikt geraakt. Door deze ongemakken ben ik aanraking gekomen met zowel de positieve als negatieve aspecten en ervaringen van het sociaal domein. Beiden hebben direct invloed in de woonkamer van mij en andere inwoners. Dit heeft een enorme invloed op je leven.

Ik draag graag mijn steentje en ervaringen bij om een mooie en kritische bijdrage te leveren om het sociaal domein te verbeteren en vooral de inwoners van de gemeente Raalte te ondersteunen.

Naast de adviesraad ben ik ook actief in het kernteam van het sportakkoord 2.0 en zet ik mij in voor inclusie, diversiteit en aangepast sporten. Als parasporter ben ik actief in de top van Nederland in de sporten badminton en tennis. Over dit alles spreek ik regelmatig voor ondernemers als inspiratie of motivatie spreker en geef ik voorlichtingen op scholen.

Meedenken

Wil jij (eenmalig of af en toe) meedenken met de adviesraad? Laat ons weten waarover je mee wilt denken via info@adviesraadraalte.nl. Ook als je een signaal wilt melden kan dat via dit mailadres.